FAQ

Intrebari Frecvente

In cat timp imi este livrata comanda?

Toate comenzile pleaca cel tarziu ziua urmatoare dupa plasarea comenzii, iar timpul de livrare este de 1-2 zile LUCRATOARE.

Pot sa fac o modificare la comanda mea?

Pentru orice modificare pe care ai vrea sa o faci la comanda ta, puteti apela numarul de telefon:0371 236 224intre orele 9:00-16:00 de luni pana vineri si sa discutati cu unul dintre angajatii QwertyKey.

Cum aflu statusul comenzii mele?

Pentru fiecare comanda plasata pe website-ul nostru se trimite un email automat la adresa completata de client cu numarul de tracking al comenzii. Ulterior comanda poate sa fie urmarita aici:https://www.fancourier.ro/awb-tracking/

Unde livram?

QwertyKey livereaza in toata Romania prin Fan Courier si oriunde in lume prin DHL Express.

Am o problema cu comanda mea.

Daca intampinati orice fel de problema cu comanda dumneavoastra, va rugam sa apelati la numarul de telefon:0371 236 224intre orele 9:00-16:00 de luni pana vineri si sa discutati cu unul dintre angajatii QwertyKey.

Ce inseamna o tastatura hotswap?

O tastatura hotswap este o tastatura care permite sa iti schimbi si switch-urile, nu doar keycap-urile ca la majoritatea tastasturilor.

De ce o tastatura hotswap?

Majoritatea utilizatorilor vor sa incerce mai multe tipuri de switch-uri, deoarece unii afla ulterior ca switch-ul pe care l-au ales este prea galagios sau prea silentios spre exemplu. Totodata daca planuiesiti sa iti lubrifiezi tastatura, functia de hotswap iti permite sa scoti switch-urile cu o simpla unealta, care de obicei se gaseste in cutia tastaturii.

Care este cel mai silentios switch intre Red/Brown sau Blue?

Cel mai silentios switch care vine pe o tastatura stock este cel Red (linear), Brown este un mijloc intre acestea, fiind un switch tactil, iar cel mai galagios este switch-ul blue (Clicky).

Ce este special la tastaturile QwertyKey?

Tastaturile noastre incearca sa va ofere o experienta cat mai placuta direct din cutie, fara sa mai faceti modificari multe acasa la aceasta. Majoritatea tastaturilor noastre vin cu un strat de spuma in carcasa tastaturii pentru a elimina eco-ul din interiorul carcasei. Totodata, majoritatea stabilizatoarelor sunt prelubrifiate pentru a oferi tastelor precum space, shift, enter, backspace un sunet si o apasare mai smooth.

Care este cel mai silentios switch de pe website?

Cele mai silentioase switch-uri de pe website sunt modelele Durock Dolphin (linear) si Durock T1 Shrimp (tactil).

Am o tastatura care nu este achizitionata de la voi, o puteti moda/repara?

Din pacate QwertyKey ofera servicii de garantie doar tastaturilor cumparate de pe website-ul nostru.

Cand se face restock la X?

Pentru cele mai rapide update-uri despre restock-uri, va recomandam sa intrati pe serverul nostru de Discord. (https://discord.com/invite/3HsbGwSy63)

Nu ti-am raspuns la intrebare?

Completeaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil, multumim!

Comunitate Discord

Pentru update-uri constante cu privire la stocuri și produse noi, îți sugerăm să te alături server-ului nostru de Discord!