Termeni și condiții

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.qwertykey.ro

TAXE

Preturile produselor si servicilor extra afisate pe website-ul www.qwertykey.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

ACCEPTAREA CONDITIILOR
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR
Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.qwertykey.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

GARANTIA PRODUSELOR QWERTY KEY

Toate produsele Qwerty Key SRL vin cu o garantie pe o perioada de 2 ani pentru persoanele fizice si 1 an pentru persoanele juridice.

Garantia produselor care nu sunt insotite de un certificat de garantie emis de catre  producator sau importator se solutioneaza prin repararea sau inlocuirea acestora . Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei este acoperita de Qwerty Key SRL iar expedierea se va face prin intermediul firmei de curierat agreate. Termenul de garantie este de maxim 15 zile.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.U.G 140/2021 si O.U.G. 174/2008.

Produsele care prezinta defecte fizice precum: ciobiri, crapaturi, lovituri, bucati/componente arse, etichete de garantie rupte/inlocuite/deteriorate sau orice fel de urma de lichid sau pete nu o sa fie acceptate si o sa fie returnate clientului.

Stornarea produselor

Produsele care nu pot fi reparate sau inlocuite cu alte produse vor fi stornate. Clientul are optiunea in alegerea altor produse in valoarea facturii storno.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
S.C. QWERTY KEY S.R.L , cu codul unic de inregistrare RO44393084, Nr. Înmatriculare J24/964/2021 si sediul social in Strada Oituz, Numarul 3A, BAIA MARE, JUD. MARAMUREȘ (denumita în continuare QWERTY KEY S.R.L.), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software .

QWERTY KEY S.R.L. detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se regasesc la sectiunea “Politica de confidentialitate”, care recomandam sa fie parcursa inainte de accesarea oricarei alte sectiuni a site-ului www.qwertykey.ro

Întregul continut al site-ului www.qwertykey.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de QWERTY KEY S.R.L. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea QWERTY KEY S.R.L..

Accesul si utilizarea paginii www.qwertykey.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.qwertykey.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.qwertykey.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.qwertykey.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor www.qwertykey.ro

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor QWERTY KEY S.R.L.. QWERTY KEY S.R.L. nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, QWERTY KEY S.R.L. nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.qwertykey.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.qwertykey.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea în QWERTY KEY SRL  lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web www.qwertykey.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea www.qwertykey.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

www.qwertykey.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclude în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daune suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

QWERTY KEY S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze QWERTY KEY S.R.L. prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile QWERTY KEY S.R.L., dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de QWERTY KEY S.R.L. utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

QWERTY KEY S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Politică de retur

Condiții generale pentru returul produselor vândute de qwertykey.ro:

  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
  • Returul se face cu etichetele inițiale si cutia de livrare Qwerty Key intacte impreuna cu toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
  • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
  • Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.
  • Costul integral de livrare al produselor returnate va fi suportat de catre cumparator
  • Returul se refera doar la produse fizice. Nu se accepta retur la produsele personalizate, servicii (precum: lubrifiere switch-uri, lubrifiere stabilizatoare, tape mod, adaugare filme, etc.), gift card sau alte produse digitale 
  • Suma aferenta produselor returnate va fi transfera in contul transmis prin formularul de retur in termen de maxim 14 zile calendaristice.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care viziteaza site-ul www.qwertykey.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre QWERTY KEY S.R.L.; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre QWERTY KEY S.R.L. a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de QWERTY KEY S.R.L. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

QWERTY KEY S.R.L. va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.